Heeft u ook een workshop die past binnen de Dag van de Wol, neem dan contact met ons op.
Of mail naar: b.stikkers@gmail.com

Voor de workshops wordt een vergoeding gevraagd voor materiaal.
Workshop spinnen met spintol Deze workshop wordt gehouden door Betty Gijsbertse
Doorlopend, u kunt altijd aansluiten.
Sokken breien op 4 naalden U breit in 2 uur een kleine voorbeeldsok op 4 breinaalden. Speciale aandacht voor rondbreien en het breien van de hiel en de teen van de sok. De workshop is inclusief wol, bamboe breinaalden en het boekje 'Sokken brei je zo!'van Jo An Luijken & Marlies Hoogland.
Maximaal 8 deelnemers. Kosten € 25,-. Aanmelden.
Lidwina Charpentier

Vilten uit de vacht. 2 Technieken in 1 werkstuk. Kosten incl mat. €17,50.
In deze leuke informatieve werkshop kun je leren om met deze 2 technieken te werken. Door de eigenschappen van de diverse wolsoorten van de Nederlandse heideschapen kun je van spinragdun tot dik en ruig vilten. Doe mee en ervaar het. De workshop is van 12 tot 13.30. Aanmelden
Workshop verven met Landscapes Dyes
Met Alet Tienpont gaat u wol stempelen in dakgoten, daarna verpakken en de magnetron in. Garen, lontwol of ruwe wol. Magie met de prachtige verfstof van Landscapes Dyes, zonder zware metalen.
Kosten €15,-.
Tijden van de workshop: 11.30-12.00 uur , van 1.30-2.00 uur en van 3.00-3.30 uur.
Per sessie is er plaats voor 6 deelnemers. Geef u snel op via dit mailadres met vermelding: opgeven Landscapes Dyes en het tijdstip. Of mail naar: b.stikkers@gmail.com
Low Lands Legacy Hier kunt u de Kromski spinnewielencollectie bekijken en uitproberen.
Vilten in de wasmachine Op veler verzoek een uitleg over vilten in de wasmachine. We zullen een lap uitleggen en uitleggen wat er precies gebeurd.
We gaan dit doen om 14.00 uur.
Vachtvilten - demonstratie Door Marianne van Bensel van Vilt en Vacht. Aan de geschoren kant van de vacht wordt wol gelegd en aangevilt.
Workshop vilten Wordt gegeven door Margot Wittendorp. Doorlopend, u kunt altijd aansluiten. Voor materiaal wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Hetty Morien - demonstratie Het spinnen van Art-Yarns, wolkammen, wolmengen op de Hackle en het maken van art batts en rolaggs op de drumcarder.
Draadpracht Workshop Guimpehaken en/of Tunisch haken met haaknaald met dubbele kop "double-ended crochet"
Prijs workshop € 15,-. Tijden workshop 11.00 en 14.00 uur. Geef u snel op!
Atelier Anke Workshop/Masterclass naaldvilten. U kunt aansluiten, voor materiaal wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Viltering Workshop herfsteikeltjes voor kinderen. Staat bij de kraam van Lidwina Charpentier. Vanaf 1 uur. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Demonstraties
Landelijke Spingroep Ravelry